Stina Med Familj

Ryggvärk utan hjälp

Idag är jag inne på 4:e dagen med ryggvärk, jag har varit i kontakt med vårdcentralen som skickade mig vidare till akuten, som i princip tyckte att jag var knäpp som kom dit med ryggvärk, och blev skickad till närakuten (dock inte den i Haninge, för dom har inte röntgen?!) I slutändan kom jag hem utan att ha fått någon riktig hjälp, utan bara tips om att kontakta sjukgymnast och köpa gymkort, detta var för två dagar sen, i går kom jag knappt upp ur sängen pga smärtan. Jag vet att man ska försöka röra på sig så gott det går när man har ont i ryggen, så efter ett par dagars sjukskrivning från jobbet ska jag idag göra ett försök att jobba 4 timmar. wish me good luck!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats