Stina Med Familj

En liten stund i parken

Idag efter frukosten fick jag och gudmor Josephine lite egentid, så vi passade på att åka till Underbara baby mässan, men det kommer upp en vlogg därifrån på tisdag!
Väl hemma igen blev det lunch och sen tog vi med grabbarna till parken. Dom lekte glatt med sanden, åkte kana, gungade och sprang runt, jag kan ju lova att det inte var populärt när vi skulle gå hem, men det blåste så oerhört mycket även om man kände att våren är på väg så blev det kallt efter ett tag.

Nu sover båda barnen och jag ska krypa ner i sängen, imorgon har jag en lång dag med personalmöte, utvecklingssamtal för mig + jobb i en annan butik.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats