Stina Med Familj

Gravid hormonerna tog över

Sitter här med min kaffe i köket. Adam sitter mitt emot mig och spelar pokemon go, han är hemma idag eftersom han är så himla snorig, han va hemma igår också, hoppas han blir frisk snart och kan gå tillbaka till förskolan. Detta väder gör ju inte saken bättre heller, imorse vaknade vi upp till Winter wonderland, återigen, när ska det bli vår?!

När jag lämnade av Elias i skolan idag och han skulle hänga av sig sina ytterkläder så stod det ett annat namn på lådan, Elias fick alltså hoppa in ett steg för att göra plats åt en ny kille som ska börja efter lovet, en kille från Ukraina, och lärarna tycker att Elias kommer bli en bra kompis till honom, jag blev helt tårögd, tror mina gravid hormoner tog över lite där…

Idag är det jobb 16-21 som gäller och imorgon kl 09.00 ska jag och J vara på sjukhuset för ultraljud, förhoppningsvis ser allt bra ut för efteråt ska vi gå och kolla/köpa vagn ?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats