Stina Med Familj

Happy birthday to me

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag ? även fast att denna dagen sett ut som nästan vilken dag som helst, jobb, laga middag och leka med barnen, men vi testade iaf vegansk choklad ”tårta” som är relativt ny på marknaden, och jag måste säga att mina förväntningar var högre, det var egentligen inget fel på den, men den var rätt så smaklös, jag som älskar choklad hade förväntat mig mer smak! 

När jag kom hem från jobbet väntade det ett blombud på köksbordet, underbart fina blommor från Kalmar ❤️

 

Nu sover ett av två barn, och jag ska tvätta av mig sminket, krypa ner i soffan och bara mysa innan det är dags för sängen…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats