Stina Med Familj

Middagen som slutade på akuten

 

Igår kom Elias kompis Theo hem till oss efter skolan, grabbarna hade planerat länge för en Roblox träff, så nu äntligen blev det av. Senare kom även Theos mamma och småbröder över på middag och planerad sleepover. Vi hann äta, och efter maten skulle barnen leka kurragömma, jag ställde mig och poppa popcorn när jag hörde en duns och gråt. Jag släppte allt och sprang ner för trappan, då va det Adam som grät, och jag såg blod i ansiktet. Han hade snubblat i trappan och slagit i kanten av trappan.. Jag ringde i panik till Mr J som tur nog va i närheten och kunde köra oss till akuten. Vi fick vänta där ganska så länge men till slut gjorde dom rent såret och tejpade….Han va så modig och duktig min lilla kille ❤️

Mammas lilla fighter ❤️ Ett stort tack till personalen på Handens närakut som jobbade snabbt och var super trevliga! 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats