Stina Med Familj

En tidig morgon

Jag sov så himla dåligt inatt och kl 04:30 beslutade sig Adam att det var dags för morgon, så det var bara att hälla i sig kaffe och acceptera läget. Vi hann mysa i soffan fram till 06:30 innan Elias vaknade och det var dags för frukost. Barnen hade lite delade meningar med att gå till föris imorse, båda ville, men samtidigt inte, Adam blev lite ledsen när jag sa hej då till honom, men Elias sprang glatt iväg med sina vänner.

Efter lämningen åkte jag,  J och morfar iväg till NetOnNet för att köpa minneskort till våra kameror och jag passade även på att stanna till vid Maxi för deras bokrea. För ett par dagar sedan köpte jag Peter Pan, igår köpte jag Aladdin och Här kommer rymdskeppet, och idag fick Skönheten och Odjuret och Flygplan 2 Räddningstjänsten följa med hem, hoppas att grabbarna blir nöjda! 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats