Stina Med Familj

Ibland blir det inte riktigt som planerat…

Denna morgon kändes stressigare än vanligt, barnen skulle fixas iordning inför föris och jag skulle fixa mig för jobb och sen se till så att jag hade med mig allt till jobbet, för meningen var att jag inte skulle hinna hem efteråt, men det blev inte riktigt som planerat. Planen var att åka in till stan, möta upp en vän, och sen gå på förhandsvisningen av Helan & Halvan, men pga av sjudom så blev det ingenting…jag åkte istället hem och ställde mig i köket och fixade middag…

Imorgon går jag på mitt 9:e och sista jobbpass innan det är dags för en dag ledigt, som jag längtar, dock har jag utvecklingssamtal inbokade för båda barnen.

Nu ligger barnen och sover och jag ska nog ta och krypa ner i sängen och titta på ett eller två avsnitt av sista säsongen av Vampire Diaries.

Missa inte vår senaste youtube video som ni hittar här

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats