Stina Med Familj

Lek och bus i solen

Imorse vaknade Adam innan 6.30, jag som hade hoppats på någorlunda sovmorgon eftersom att detta är min lediga dag, men så blev det ju inte. Vi myste ner oss i soffan med en stor kopp kaffe till mig och väntade på att Elias skulle vakna. Sen blev det frukost, jag hann även med att tvätta två maskiner kläder och sen begav vi oss ut för lek och bus i solen. Barnen sprang runt och jag njöt av solen som för en gångs skull tittade fram. Väl inne igen blev det pannkakor till lunch för grabbarna, och jag förberedde kvällen middag samt några lunchboxar inför veckan.

Nu ska jag passa på att njuta resten av denna söndag med grabbarna 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats