Stina Med Familj

När livet inte går som man tänkt sig

Jag saknar detta med att blogga, att bara kunna säga mig ned vid datorn och få skriva av mig ibland.
Det är så himla mycket som hänt sedan jag uppdaterade sist, att jag vet inte ens vart jag ska börja. Min älskade pappa gick bort i maj, han som alltid funnits där för mig och barnen, och vår värld vändes upp och ned.
Elias har börjat skolan, Adam ska börja på storbarnsavdelningen nästa vecka, och även om det känns tufft, så måste livet gå framåt. Jag har börjat studera, och att få allt att gå ihop är som ett pussel med fel bitar, tiden räcker inte till hur jag än försöker. Jag önskar att jag bara kunde packa väskan och fly utomlands ett par månader med J och barnen…

Elias igår när jag hämtade hem honom från skolan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats